Året som gått!

I mars 2017 rivstartade BaraHästböcker, etcmed blogg och ett helsidesupplag i ETC.

Våren fortsatte med att vi hittade ett rimligt arbetssätt, vi gör ju detta oavlönat vid sidan om våra författarskap. Vi fick sänka ambitionerna och hittade rätt i ett blogginlägg i veckan. Två boksläpp, ett filmsläpp och en replik i GP om våra tankar kring hästbokens status hann vi som trio också med.

En spännande höst har följt. Vi har haft framträdande på bokmassan och på Feministiskt forum och pratat om hästboksgenrens 22154347_10154935017271398_6893709766029279255_nsprängkraft. Fria tidningen skrivit reportage om oss och vi har skrivit en krönika för Svensklärarnas tidning. Och framförallt har vi skapat massor av blogginlägg om hästböcker, om författare, hästboksforskning, pedagogik och läsfrämjande hästbokssatsning.

 

Samtidigt har Malin släppt en ny bok, och Katja skriver på en uppföljare, Anna skapar konst och text i sin som vanligt ohejdade takt.

Bloggen tar nu vinterlov, för att samla kraft för en fullspäckad vår. Då kommer vi fortsätta forskningstemat, fördjupa oss i vårt eget skapande, ha fler boksamtal – bland annat ska vi göra en djupdykning i alla spännande och nyskapande hästboksbilderböcker. Den som vill höra oss live får möjlighet på Litt fest i Umeå där vi kommer samtala kring hästbokens feministiska potential – den är stor!

Så länge, gå in och läs våra gamla inlägg, så ses vi igen 26 februari!

Hästboksbockar, från Malin, Katja och Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s