BaraHästböcker på bokmässan!

 

BaraHästböckers Katja (Timgren) och Malin (Eriksson) spånar för fullt tillsammans inför bokmässans alla spännande samtal. I år kommer vi att prata hästböcker med både barn och vuxna på flera scener. Vi ser fram emot att träffa andra hästboksälskare där:)

Lördag (29 september) klockan 12.30 pratar Malin och Katja om Hästbokens möjligheter tillsammans med hästboksförfattaren Angelica Öhrn på Litteraturscenen. Hör oss prata om varför vi skriver hästböcker.

Söndag (30 september) 13.30 är det dags för den här programpunkten i Barnsalongen: Därför älskar vi hästböcker. Hör hästboksförfattarna Malin Eriksson och Katja Timgren berätta om böckerna de älskar att skriva och läsa. Om hur man skriver en bok och varför det är så roligt. Katja Timgren är bokaktuell med hästromanen Amanda och Ila. Vad som än händer och Malin Eriksson med Hoppet, tredje delen i läsa mera serien Ponnykompisar, och hästromanen Ett eget lag. Riktar sig till barn.

Och till sist, söndag 14.40 på berättarscenen är det dags för ett annat av våra favoritsamtalsämnen: Hästboken som feministisk strategi, på biblioteks och berättarscenen. Hur kan hästboken vara en plats för tjejer som bryter mot normer? Hur kan vi lyfta fram bredden av olika flickerfarenheter som genren rymmer? Hör Katja Timgren och Malin Eriksson från BaraHästböcker undersöka frågor om feminism och hästboken som genre tillsammans på scenen.

Dessutom medverkar Katja och Malin i flera andra samtal.

Katja medverkar i seminariet Hästboken idag.

Malin pratar om sin nya bok med förläggaren Ada Wester på berättarscenen på fredag och på Piratförlagets scen torsdag kl 14.45. På lördagen pratar hon om sitt författarskap i Dalslands montern C04:42.

Vi ses på mässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s